Yhteistyö ja sponsorointi

Suni Oy ja Suni-konserni suuntaa tukensa omalle toimialueelleen ja pääosin nuorisotyöhön. Lisäksi olemme tukeneet keskeisiä ja laadukkaita oman toimialueen kulttuuritapahtumia. Poikkeuksen päälinjauksesta ovat muodostaneet eräät perinteiset valtakunnalliset tahot mm. Mannerheim-ristin ritarit.

Päätämme sponsorointikohteistamme keskitetysti vuosittain. Jätä avoin sponsorointi- ja tukihakemus oheisella lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä, jos ideasi sopii suunnitelmiimme tulevalle vuodelle. Valitettavasti emme voi vastata puhelin- ja sähköpostitiedusteluihin. Puhtaasti hyväntekeväisyyteen liittyvä tuki, jolle ei odoteta vastinetta, on keskitetty kokonaan emoyhtiö Suni Oy:hyn.

Oman erityiskohteensa muodostaa tukkukauppias Viljo ja Elias Sunin stipendirahasto, jota nykyään hallinnoi Etelä-Karjalan Ammattikorkeakoulun Tukisäätiö ja josta jaetaan stipendejä kaupallisen alan jatkokoulutukseen.

Vuonna 2005 - Suni Oy:n satavuotisen toiminnan kunniaksi - yhtiö lahjoitti yhteensä 100.000 euroa Etelä-Karjalan nuorisotyöhön ja -kohteisiin.